مدیریت از روزهای قبل از پنجشنبه دوم اسفند با تمنا، تشویق، فریب و اجبار رانندگان را ملزم به حضور در محل کار در روز دوم اسفند می کرد. با این وجود تعداد زیادی از رانندگان که معمولا در روزهای پنجشنبه اشتغال داشتند در روز دوم اسفند شاغل نشدند.
مدیریت شرکت واحد با تجربه از اعتصاب رانندگان در سال ۸۴، تعداد زیادی از رانندگان را که بسیار مشتاق بودند از شغل رانندگی خارج شوند را با معیار همسو شدن شان با مدیریت در موارد اضطراری از جمله اعتصاب رانندگان، در مشاغلی بغیر از رانندگی نظیر اتاق رزرو، توقفگاه، امداد خودرو، تعمیرگاه و … گمارد تا در اعتصابات احتمالی رانندگان، از ظرفیت آنها برای به شکست کشاندن اعتصاب استفاده نماید. مدیریت همه این افراد را با وجود اینکه آموزش اتوبوس دوکابین ندیده بودند در روز دوم اسفند با اتوبوس به خط فرستاد. در این راستا رانندگان عضو شورای اسلامی کار فرمایشی که سرتاسر سال پشت فرمان نمی نشینند، ماهیت ضدکارگری خود را بیش از پیش نمایان کردند و در روزی که رانندگان و کارگران به نشان اعتراض شاغل نشدند. آنها با اتوبوس در خط حاضر بودند. همچنین به رانندگانی که شرایط بازنشستگی شان از ماه ها قبل احراز شده و مدیریت به دلیل اینکه حق بیمه شان را پرداخت نکرده، نتوانسته اند بازنشسته شوند و این رانندگان بعد از احراز بازنشستگی در توقفگاه می مانند و دیگر رانندگی نمی کنند، به فریب اعلام کرد چنانچه دوم اسفند شاغل شوند حق بیمه شان پرداخت خواهد شد و تعدادی از آنان را به خطوط آورد.
با این روش شیفت خطوط بی آرتی از نظر تعداد اتوبوس وضعیت نسبتا متعادل داشت. اما از آنجا که مدیریت همه نیروهای خود را برای شیفت صبح تدارک دیده بود تا اصل اعتراض که مربوط به رانندگان بود را با شکست مواجه کند، در شیفت عصر کمبود اتوبوس محسوس بود. اتوبوس ها با فاصله بیشتر از هم حرکت می کردند و ازدحادم مسافر در اتوبوس و ایستگاه ها مشهود بود. این وضعیت در خط هفت بی آر تی (راه آهن _ تجریش) از دیگر خطوط بارزتر بود.
هدف این اعتراض اخطار جدی به مدیریت شرکت واحد و دیگر مسئولان شهری برای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت تسهیلات مسکن بود. هر چند مدیریت با سختی فراوان و بسیج نیروهایش بوسیله پرداخت اضافه کار تشویقی، اجبار، فریب و … به ظاهر اعتراض اعلام شده را تا حد زیادی کنترل نمود. اما خود می داند اعتراض اخیر بسیار جدی بود و از آنجا که اعتراضات تا رسیدن کارگران به حق خود (بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت تسهیلات مسکن) به روش های متنوع ادامه خواهد داشت، مدیریت اگر درک نکند باید حق کارگران را بپردازد، در آینده با چالش جدی تر مواجه خواهد بود.
تجربه اثبات کرده، اعتراض مقطعی کارگران عموما منجر به رسیدن به حق شان نخواهد شد و مجموعه ای از اعتراضات متشکل، منسجم، متحد و آگاهانه است که منجر به احقاق حق کارگران خواهد شد. از اینرو خطاب به رانندگان و کارگران شرکت واحد بیان می کنیم: نباید در چنین شرایطی سرخورده و خسته از اعتراض شوند و چنانچه اعتراضات تداوم یابد قطعا منجر به احقاق حق شان خواهد شد.