در دو روز یاد شده گزارش از ۲۰ حرکت اعتراضی وجود داشت : سه شنبه های نه به اعدام در۴۲ مین هفته خود و در ۲۵ زتدان و اعتراض زنان زندانی در زندان اوین ، ۱۷ حرکت در محیط کار و یک اعتراض شهری . در ادامه این اعتراض ها و دیگر خبرها را توضیح می دهیم :
**جانباختگان ودستگیر شد ه ها:
-سهشنبههای نه به اعدام که به شکل اعتصاب غذا توسط زندانیان انجام میپذیرد، با پیوستن زندانیان زندان دستگرد اصفهان،در۴۲مین هفته خود در ۲۵ زندان، همچنان ادامه دارد.
-اعتصاب غذای زندانیان بند زنان اوین در اعتراض به صدور حکم اعدام برای وریشه مرادی و پخشان عزیزی در سهشنبه ۲۲ آبان.
-شماری از زنان زندانی سیاسی در اعتراض به صدور حکم اعدام برای وریشه مرادی در حیاط بندزندان اوین تجمع کردند. و شعار آزادی دادند . وریشه روز ۲۰ آبان با حکم قاضی صلواتی با اتهام بغی به اعدام محکوم شد.
– صدور حکم ضدانسانی اعدام در زندان ارومیه برای ناصر بکرزاده به اتهام جاسوسی .
– روشنک مولایی علیشاه، که در جریان خیزش ژینا نیز بازداشت و زندانی شده بود، بهتازگی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سرنوشتش نامعلوم است.
-سحر بهشتی، خواهر جانباخته ستار بهشتی ، درباره فشار بیامانی که پس از قتل ستار بهشتی زیر شکنجه، ازطرف حکومت به او و مادرش وارد آوردند چنین نوشت: قبر بخرید و بگویید ستار تصادف کرده…این صدا، نه تنها برای ستار، بلکه برای تمامی کسانی است که به امید آزادی جانشان را فدای حقیقت کردند. هرگاه که سکوتی بر دلها حاکم شود، من خواهم بود؛ راوی صدای آزادی، صدای انقلاب، صدای رهایی.
-نامه احمدرضاحائری از زندان قزلحصار در واکنش به افزایش غیرقانونی حکم زندان به شش سال و سه ماه : عصبانیم از قلدری شما که زندگی ملتی را گروگان گرفته! او در ادامه می گوید ، یک سال پیش …،حکمی شرمآور که به صراحت حق آزادی بیان و آزادی قلم را به سخره گرفته و مصاحبهها و نوشتن نامه سرگشاده به گزارشگران سازمان ملل را مصادیق عمل مجرمانه دانسته است!
-بیانیه مشترک تشکل های ، دادخواهان کردستان، اتحاد زنان کردستان و زنان کردستان علیه تبعیض جنسیتی در محکومیت صدور حکم اعدام وریشه مرادی
** اعتصاب و تجمع های اعتراضی ، کارگری:
-دوشنبه ۲۱آبان ،اعتصاب و تجمع اعتراضی کارکنان پتروشیمی آبادان در برابر فرمانداری
-دوشنبه ۲۱آبان ،تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات کرمانشاه،سنندج،رشت،اصفهان،تهران ، تبریز،مریوان ،همدان ،ارومیه ، بروجرد و زنجان
– ۲۰ آبان تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۲ در برابر سازمان برنامه و بودجه در اعتراض به عدم پرداخت ۶۰ درصد پاداش ، حدود یک هزار نفر از معلمان بازنشسته از سراسر کشور برای بیان اعتراض به تهران آمده بودند .
۷۵ هزار فرهنگی بازنشسته سال ۱۴۰۲ نسبت به وایرز نشدن ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت خود اعتراض دارند
-دوشنبه ۲۱آبان،تجمع اعتراضی زنان تاکسیران سرویس مدارس دربرابر فرمانداری مشهد
-دوشنبه ۲۱آبان:تجمع اعتراضی کارمندان اورژانس ۱۱۵ در شهر فسا در اعتراض به مشکلات معیشتی، کم بودن حقوق و اضافهکار اجباری
-دوشنبه ۲۱آبان،تجمع اعتراضی گسترده معلولان دربرابر مجلس
-سه شنبه ۲۲ آبان: اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث و پشتیبانی شرکتهای پیمانکاری پالایشگاه های؛ سوم، پنجم، هفتم، نهم، دهم و دوازدهم مجتمع گاز پارس جنوبی
-سه شنبه ۲۲ آبان،تجمع اعتراضی پرسنل بیمارستان امام سجاد یاسوج
-سه شنبه ۲۲ آبان ،تجمع اعتراضی دانشگاهیان، کشاورزان و کسبه نجفآباد به مخالفت با تغییر کار بری۱۵۰۰هکتار از زمین های ذوب آهن
-جان باختن کارگر شهرداری سهند در آذربایجان شرقی به دلیل فقدان ایمنی محیط کار
-جعفر عظیم زاده: مبارزات کارگری در ایران نویدبخش دموکراسی و عدالت اجتماعی است
** شهرها:
-سه شنبه ۲۲ آبان ،تجمع اعتراضی مردم بیدخون عسلویه در اعتراض به ساخت تصفیه خانه فاضلاب صنعتی در جوار این شهر
-اداره برق دزفول ؛برق شهرداری را بهعلت بدهی قطع میکنه، شهرداری هم به تلافی قطعی برق با بیل مکانیکی ورودی اداره برق سوم شعبان رو مسدود میکنه
**دانشجویی:
-تجمع و تحصن دانشجویان پردیس رضایینژاد در پی درگذشت امیرمهدی چگینی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه خواجه نصیر که در پی سقوط از طبقه چهارم به شدت آسیب دیده بود . سهل انگاری ماموران حراست و مسئولان خوابگاه و قفل بودن در حیاط موجب شد که اورژانس دیر به محل برسد و انتقال این دانشجو به بیمارستان با تاخیر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صورت گیرد و این دانشجو جانش را از دست بدهد .این تجمع اعتراضی دانشجویان در برابر دفتر حسین مهدوی مقدم رئیس سابق پردیس رضایینژاد صورت گرفت که در درگذشت و مرگ امیرمهدی چگینی ، دست داشته است . وی با حضور به موقع اورژانس مخالفت کرده و گفته هر اتفاق ناگواری بیفتد بر عهده من است
و
-بیانیه ۳۴۵ نفر از فعالین کارگری، معلمی، زنان ، اجتماعی و مدنی در محکومیت اقدامات خشونت آمیز علیه دختر علوم تحقيقات (آهو دریایی ) و حمایت از آزادی های فردی و اجتماعی
-۲۰ آبان سال ۱۳۷۵ عمال امنیتی جمهوری اسلامی، شبحوار و کوردلانه به خانهی غفار حسینی خزیدند و این یار وفادار کانون نویسندگان ایران را تبهکارانه به قتل رساندند.
-شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان اغلام کرد که محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران (تهران ) دیروز دوشنبه، ۲۱ آبان برای تحمل حبس ظالمانه روانه زندان شد.
– رییس اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف استان تهران ، مهری طالبی دارستانی: اولین کلینیک تخصصی مشاوره و حمایت از بازگشت به حجاب با عنوان کلینیک ترک بیحجابی در تهران راهاندازی میشود.!
جواد نیکبین، نماینده کاشمر در مجلس: بعد از گذشت تقریبا شش ماه و ۲۰ روز از زلزله کاشمر تا الان یک ریال تسهیلات به مردم پرداخت نشده. مردم در این هوای سرد داخل چادر زندگی میکنند.
-معصومه بنیهاشمی، مدیر مرکز ملی مطالعات و تحقیقات دریای خزر: «در ۲۸ سال گذشته، ۲۱۰ سانتیمتر از سطح تراز آب خزر کاسته شده است.»
-آش انقدر شور شده که شمسالدین حسینی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اقرار به بی کفایتی حکمرانان می کند : کشور گرفتار ناترازیهای مرکب است که یکی از دلایل آن ناترازی حکمرانی است…رفع ناترازی در حکمرانی در گرو انتخاب حکمرانان شایسته و اصلاح انگارههای ناشایست حکمرانی است.
ما پیروزیم !
سایت سازمان راه کارگر