اخباروگزارشات کارگری 6 بهمن ماه 1399
فراخوان تجمع سراسری کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی
زمان تجمع:سه شنبه 7بهمن 99 – ساعت 10.30
اماکن تجمع:
تهران وشهرهای همجوار:خیابان آزادی مقابل ساختمان وزارت کار
مراکز استان ها و شهرستان ها بنابرتصمیم نهادها وفعالین منطقه
– سومین روزاعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک دراعتراض به عملکرد شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک ازجمله عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه
تهدید کارگران معترض به اخراج از کار بجای پاسخگویی به مطالباتشان
– دومین روز دور جدید اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی باتجمع مقابل سازمان خصوصیسازی
– تجمع اعتراضی پرستاران وکارکنان بیمارستان مرکزی شیرازنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش
– ادامه اعتراضات مربیان پیشدبستانی اخراجی شهرستان باغملک مقابل فرمانداری
– اعتصاب کارکنان باشگاه مس کرمان و بستن در باشگاه به روی مدیرعامل باشگاه دراعتراض به کاهش حقوق
– دوشنبه های اعتراضی کشاورزان اصفهان این هفته با تجمع زنان و مردان کشاورز شرق این کلانشهر مقابل استانداری
– دروغپردازی مدیرعامل شرکت واحد در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در مورد خدمات بیمهای کارگران/ ایلنا که حیات خلوت مدیران شهرداری است با هماهنگی شرکت واحد در حمایت از مدیرعامل این بخش از مصاحبه را حذف کرد
– درباره دستگیری افشین الهی مشهور به شوانکوی مصطفی عرب، کارگر پخش مواد غذایی نوشین سقز
– دومین روز تجمع اعتراضی جمعی از پیمانکاران طرف قرار داد شرکت توزیع برق خوزستان نسبت به پرداخت نشدن مطالبات مقابل ساختمان شرکت
– مرگ ومصدومیت 2 کارگر کارخانه سیمان داراب در حادثه رهایی سبد فلزی جرثقیل
*سومین روزاعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک دراعتراض به عملکرد شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک ازجمله عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه
تهدید کارگران معترض به اخراج از کار بجای پاسخگویی به مطالباتشان
روز دوشنبه 6 بهمن برای دومین روز متوالی، کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک به اعتصابشان برای اعتراض به عملکرد شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک ازجمله عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه ادامه دادند.
به گزارش یک کانال خبری،روز دوشنبه 6 بهمن خبررسید این کارگران مدت چند ماه حقوق و بیمه و لباس و پوتین دریافت نکرده اند وبنابه به گزارش کارگران معترض سومین روز پیاپی اعتصاب هیچ مسئولی تاحالا نیومده ازما سوال کنه بجز پلیس راه اهن.
کارگران اعتصابی گفتند :سه ماه حقوق نگرفتیم امروزم تهدید به اخراج شدیم اخه کارگری با 15 سال سابقه باید اخراج بشه؟ مدیران سابق راه آهن اراک باگاوبندی بین هم حق کارگر رو خوردن یه آبم روش وگرنه تویه سال ناحیه اراک چرا باید دوتا مدیر عوض کنه، ما کلا 180 نفر نیرو هستیم امروز تهدید کردن با صد نفر شب عید کار میکنیم .کار ازت بکشن تهدیدتم بکنن حقتم ندن این چه جور
کارگران اعتصابی به خبرنگار رسانه ای نیز گفتند: از روز شنبه (4 بهمن ماه) جمعی از کارگران خطوط ابنیه فنی راهآهن اراک در انتقاد به عملکرد بخش خصوصی و مشخص شدن وضعیت مطالبات معوقه خود دست به اعتراض ص زدهاند. این اعتراضات تا روز دوشنبه (6 بهمن ماه) ادامه داشت.
به گفته کارگران، دلیل برپایی این تجمع اعتراضی چند روزه بیتفاوتی کارفرما و مسئولان راهآهن در قبال درخواست کارگران برای حذف بخش خصوصی و پرداخت مطالبات مزدی کارگران است.
این کارگران که به رویه پرداخت حقوق خود نیز معترض هستند، در تشریح وضعیت پرداخت حقوق خود گفتند: حدود 180 نفر هستیم که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکار با سوابق 10 تا 15 ساله در نواحی ریلی نورآباد شارند و مشکآباد مشغول کار هستیم. طی سالهای گذشته هر ماه حقوقمان با تاخیر دو تا سه ماهه پرداخت شده و در حال حاضر نیز سه ماه مطالبات مزدیمان به تاخیر افتاده است. پرداخت برخی مزایای قانونی و عرفی همانند بن ماه مبارک رمضان و لباس و کفش کار نیز در این مدت با مشکل روبرو بوده است.
کارگران ابنیه فنی اراک با بیان اینکه هر زمان مطالباتمان را پیگیری میکنیم تهدید به اخراج میشویم، افزودند: در تجمع امروز کارگران ابنیه فنی اراک بار دیگر از سوی کارفرما تهدید به اخراج شدند. از قرار معلوم کارفرما قصد دارد برای جبران هزینههای مالی شرکت با تعدادی از کارگران ابنیه فنی در آستانه سال جدید تسویه حساب کند.
این گروه از کارگران در ادامه تاکید کردند: ما کارگران ابنیه فنی اراک خواستار آن هستیم که با حذف پیمانکار، تحت قرارداد مستقیم و نظارت دولت کار کنیم تا امنیت شغلی و مزدی داشته باشیم.
این کارگران که در خطوط ریلی راهآهن ناحیه اراک به عنوان نگهدارنده و تعمیرات مشغول کارند، اظهار داشتند: چند سالی هست که وضعیت شغلی و پرداخت مطالبات مزدی مشخصی نداریم.
درهمین رابطه:اعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه
روزیکشنبه 5 بهمن، کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک(شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک) برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه دست از کارکشیدند.
*دومین روز دور جدید اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی باتجمع مقابل سازمان خصوصیسازی
روز دوشنبه 6 بهمن برای دومین روز متوالی، کارگران سهام عدالت کشوردردور جدید اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل سازمان خصوصیسازی در پایتخت تجمع کردند.
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:عصرروزیکشنبه 5 بهمن، مذاکرات ما با دکتر علائی (معاون سازمان خصوصیسازی) به نتیجه نرسید و در عین حال حین جلسه نامهای خطاب ریاست سازمان خصوصیسازی تحویل دادیم که طرف 24 ساعت به تقاضای کارکنان سهام عدالت پاسخ دهند. سوال ما از رئیس سازمان خصوصیسازی این است که چرا سازمان به تکلیف خود برای پرداخت معوقات سالهای 97 و 98 کارکنان شرکتهای تعاونی سهام عدالت شهرستانی عمل نمیکند و در این باره مکررا مرتکب تخلف میشود.
آنها با بیان اینکه تقریبا هر چند وقت یکبار با جیب خالی خانوادهایمان را در شهرستانهای مختلف رها کرده و برای وصول مطالباتمان به تهران سفر میکنیم، افزودند: در نتیجه این همه دوندگی هنوز چیزی عایدمان نشده است، به همین دلیل صبح روزدوشنبه حوالی ساعت 8 صبح قبل از اینکه تجمع خود را برای دومین روز مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی ادامه دهیم، به ساختمان قوه قضائیه مراجعه کردیم و نامهی شکایتی را برای پیگیری از وضعیت شغلیمان با مستندات تخلفات سازمان خصوصیسازی در قبال کارکنان دفاتر سهام عدالت به دفتر رئیس قوه قضائیه تحویل دادیم.
درهمین رابطه: شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی
روز یکشنبه 5 بهمن، کارگران سهام عدالت کشوردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی واقع در خیابان ایران زمین شهرک غرب تهران زدند.
تجمع کنندگان از کارگران که از استانها و شهرستانهای مختلف برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شدهاند، به خبرنگار رسانه ای گفتند: پس از 14سال و فعالیت در 353 دفاتر شرکتهای تعاونی سهام عدالت در اقصی نقاط کشور، هنوز وضعیت شغلی و پرداخت مطالباتمان مشخص نشده است. در عین حال مطالبات مزدی، بیمه و سنواتی ما از سال 97 تا پایان 98 به تاخیر افتاده است.
یکی از افراد حاضر در تجمع گفت: اصلیترین خواسته کارکنان سهام عدالت در اجتماع امروز این است که سازمان خصوصیسازی به تکلیفی که شورای عالی پول برای پرداخت مطالبات دوساله (97تاپایان98) دفاتر شهرستانی سهام عدالت ابلاغ کرده، عمل کند.
یکی دیگر از معترضان افزود: ما کارکنان دفاتر سهام عدالت خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و تامین امنیت شغلی خود هستیم. بعد از سالها چالش و پیگیری همچنان سازمان خصوصیسازی به وضعیت مشکلات و مطالبات ما کم توجه است بنابراین خواسته اصلی ما پاسخگو بودن سازمان خصوصیسازی در قبال وضعیت شغلی کارکنان زیرمجموعه خود و پرداخت مطالباتشان است.
گفتنی است حدود هزار و پانصد نفر از کارکنان تعاونیهای سهام عدالت کشور که همگی از جانبازان یا خانوادههای شهدای جنگ هستند، با 12 سال سابقه کار از سال 93 همزمان با الکترونیکی شدن ثبت نام مشمولان سهام عدالت به حال خود رها شده و وضعیت شغلی مشخصی ندارند.
*تجمع اعتراضی پرستاران وکارکنان بیمارستان مرکزی شیرازنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش
روز دوشنبه 6 بهمن، پرستاران وکارکنان بیمارستان مرکزی شیرازنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش دست به تجمع دراین واحد درمانی دراستان فارس زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند: مسئولان بیمارستان باید مطالبات آنها را طبق قوانین و بخشنامههای موجود پرداخت کنند. اخیرا نیز بخشنامهای از سوی وزارت کار برای افزایش حقوق کارکنان بیمارستانی صادر شده اما متاسفانه بیمارستان اهمینت نمیدهد.
یکی از این پرستاران با بیان اینکه بیشترین بار بیماری کرونا بر دوش کادر درمان و به خصوص جامعه پرستاریست؛ از پایین بودن مزایای مزدی پرستاران انتقاد کرد و گفت: اگر در این شرایط، حتی دو برابر معمول هم به پرستاران دستمزد بدهند، بازهم کم و ناکافیست. پرستاران جان خود را سر دست گرفتهاند و برای تامین سلامت مردم تلاش میکنند.
این پرستاران با بیان اینکه بیمارستان مرکزی شیراز یک بیمارستان خصوصی است و کارکنان و پرستاران آن مشمول مقررات قانون کار و بیمه اجتماعی هستند، در ادامه درباره چند خواسته اصلی خود گفتند: ارتقای مزد و کارانه و بهبود شرایط شغلی مطالبهای است که ما کارکنان و پرستاران بخش خصوصی این بیمارستان خواستار تحقق آنها هستیم.
*ادامه اعتراضات مربیان پیشدبستانی اخراجی شهرستان باغملک مقابل فرمانداری
روز دوشنبه 6 بهمن، مربیان پیشدبستانی اخراجی شهرستان باغملک درادامه اعتراضاتشان دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان خوزستان زدند وخواهان بازگشت بکار وپایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی شدند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی مربیان پیش دبستانی باغملک نسبت به اخراج گروهی از آموزش و پرورش
روز سه شنبه 23 دی ماه، مربیان پیش دبستانی باغملک برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به اخراج گروهی از آموزش و پرورش دست به تجمع مقابل ساختمان آموزش و پرورش این شهر در استان خوزستان زدند.
*اعتصاب کارکنان باشگاه مس کرمان و بستن در باشگاه به روی مدیرعامل باشگاه دراعتراض به کاهش حقوق
روز دوشنبه 6 بهمن چند ساعت قبل از برگزاری دربی کرمان و دیدار حساس مس با آرمان گهر سیرجان ، کارکنان باشگاه مس کرمان دراعتراض به کاهش حقوق و عدم پایبندی مدیرعامل باشگاه به تعهداتش وقتی علی رمضانی مدیر عامل باشگاه قصد ورود به دفترش در باشگاه را داشت با درب قفل شده باشگاه مواجه شد در حالی که کارمندانش در محوطه باشگاه ایستاده و مانع از باز شدن و ورود افراد به باشگاه میشدند.
بنابه گزارش یک منبع خبری محلی،هفته قبل نیز خبرهایی از استعفای رمضانی به گوش میرسید. چند روز بعد اما رئیس هیات مدیره باشگاه مس کرمان اعلام کرد که هیچ استعفایی از سوی رمضانی اعلام نشده است. شنیده هایی مبنی بر این که علی رمضانی سرپرست باشگاه مس کرمان، بر اساس دستورالعمل سازمان بازرسی و دستور شرکت ملی صنایع مس ایران، تمام احکام کارکنان بازنشسته این باشگاه و همچنین افرادی که از زمان مدیریت محمود محمودی نیا به عنوان مشاور حکم دریافت کرده بودند را لغو کرده است هم به گوش می رسد.
*دوشنبه های اعتراضی کشاورزان اصفهان این هفته با تجمع زنان و مردان کشاورز شرق این کلانشهر مقابل استانداری
روز دوشنبه 6 بهمن درادامه دوشنبه های اعتراضی کشاورزان اصفهان،زنان و مردان کشاورز شرق این کلانشهر دست به تجمع مقابل استانداری زدند وخواهان تعیین تکلیف حقابهها براساس طومار شیخ بهایی و اجرای مصوبات قانونی دولت در مورد زاینده رود شدند.
برپایه گزارش یک منبع خبری محلیف، شماری از زنان و مردان کشاورز منطقه شرق اصفهان صبح امروز – دوشنبه ششم بهمن_ در مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند. کشاورزان در سیزدهمین هفته از پویش دوشنبههای آبی در اعتراض به صحبتهای سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده مجلس از فلاورجان خواستار تعیین سهمیه آب کشاورزان شرق و غرب طبق طومار شیخ بهایی و جریان دائمی زاینده رود شدند. شمار تقریبی کشاورزان معترض در تجمع امروز حدود 300نفر بود.
یکی از کشاورزان حاضر در تجمع امروز گفت: به تازگی تصاویر بخشی از جلسه نماینده مجلس از فلاورجان با حضور استاندار اصفهان منتشر شده است که در آن آقای لارگانی با فریاد میگوید که 50 درصد آب زاینده رود حق کشاورزان غرب است و باید خسارت نکاشت و خشکسالی به آنها پرداخت شود در حالی که طبق طومار شیخ بهایی اینچنین نیست و کشاورزان شرق اصفهان سهم بیشتری دارند.
وی افزود: نماینده مجلس باید طبق طومار صحبت کند و بر همان اساس هم خسارت کشاورزان پرداخت شود در حالی که دو سال پیش مبلغی جزئی از خسارات را به ما دادند اما به کشاورزان غرب هم آب دادند و هم بخشی از خسارتها را پرداخت کردند.
یکی دیگر از کشاورزان معترض حاضر درتجمع گفت: امروز در مقابل استانداری گردهم آمدیم تا از دولت بخواهیم مصوبات قانونی خود را اجرا کند تا جریان دائمی زاینده رود را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: از استاندار و مسئولان شرکت آب منطقهای و وزارت نیرو درخواست میکنیم جلسهای با نمایندگان کشاورزان اصفهان برگزار و تکلیف حقابههای کشاورزان، شرب اصفهان و یزد، چهارمحال و بختیاری و صنایع را تعیین کنند تا بدانیم چه میزان آب برای کشت و کارمان در بهار و تابستان میتوانیم دریافت کنیم آن وقت میتوان درباره رهاسازی آب نیز صحبت کرد.
وی درخاتمه گفت: طبق طومار شیخ بهایی کشاورزان شرق از زاینده رود 21 سهم و کشاورزان غرب 13 سهم دارند اما نماینده مجلس ازفلاورجان در صحبتهایی به استاندار گفته است که آنها 50درصد سهم دارند که ما به این موضوع نیز اعتراض داریم و خواهان تعیین حقابهها طبق طومار شیخ بهایی هستیم.
*دروغپردازی مدیرعامل شرکت واحد در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در مورد خدمات بیمهای کارگران/ ایلنا که حیات خلوت مدیران شهرداری است با هماهنگی شرکت واحد در حمایت از مدیرعامل این بخش از مصاحبه را حذف کرد
دوم بهمن مدیرعامل شرکت واحد با خبرگزاری ایلنا مصاحبهای داشت که بخش اول آن مربوط به عدم تعویق خدمات بیمه تامین اجتماعی به کارگران بود و در تیتر با این عنوان آمده بود: “خدمات بيمهاي پرسنل شركت واحد هيچ وقت با محدوديت يا كاهش مواجه نشده است“
مدیرعامل شرکت واحد ابتدا با دروغپردازی قصد داشت، کتمان کند بسیاری از کارگران در مقاطع زمانی مختلف به دلیل بدهی شرکت واحد دفترچههای درمانیشان تامین اعتبار ندارد و یا دفترچه جدید صادر نمیشود و خدمات دریافت غرامت ایام بیماری و … را با وقفه دریافت میکنند و بعضا از درمان بموقع محروم میشوند. همچنین کارگرانی که شرایط بازنشستگی در مشاغل سخت و زیانآور را کسب کردهاند بدلیل بدهی شرکت واحد با تامین اجتماعی باید ماهها حتی تا یکسال در نوبت منتظر باشند تا پس از پرداخت چهار درصد حق بیمه کارگران در مشاغل سخت و زیانآور پرداخت شود تا با تاخیر طولانی بتوانند بازنشسته شوند و از آنان بهرهکشی میشود.
در یک نمونه آقای محمد خلج به شماره پرسنلی ۵۵۱۳۳ شاغل در توقفگاه نازی آباد (سامانه۴) نزدیک به دو هفته است که برگه دفترچه بیمه همسرش تمام شده است و برای صدور مجدد دفترچه به شعبه مراجعه کرده اما صدور دفترچه انجام نشده و مددکاری سامانه چهار شرکت واحد نیز هنوز نتوانسته دفترچه برای ایشان بگیرد.
مدیرعامل وقتی به خود آمد که نمونههای بسیاری از این تناقض گفتههایش در مصاحبه با ایلنا با حقیقت شرایط کارگران در مورد بیمه وجود دارد، با هماهنگی با خبرگزاری ایلنا این بخش از مصاحبه خود با ایلنا را حذف کرد.
ایلنا که مشخصا از چندین سال قبل کمک مالی از شهرداری دریافت میکند، در درج اخبار و گزارشهایش که مربوط به شهرداری و سازمانهای تابعه است، با مدیران شهرداری هماهنگ عمل میکند. از این نمونه میتوان به محدودیت و حذف مصاحبه ایلنا با اعضای شناخته شده سندیکای کارگران شرکت واحد نیز نام برد.
برگرفته ازکانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
*درباره دستگیری افشین الهی مشهور به شوانکوی مصطفی عرب، کارگر پخش مواد غذایی نوشین سقز
محمود صالحی:در ادامه دستگیری ها
روز شنبه مورخ 4/11/99 افشین الهی مشهور به شوانکوی مصطفی عرب، کارگر پخش مواد غذایی نوشین سقز در میدان ماموستا همین، ساعت یک ظهر توسط ماموران لباش شخصی دستگیر و بازداشت شد.
همزمان ماموران لباس شخصی به منزل شخصی افشین مراجعه و به تفتیش منزل او پرداختند و در نتیجه موبایل همسرش ، یک قطعه عکس پدرش ( مصطفی عرب ) و چند جلد کتاب درسی را با خود می برند.
قابل ذکر است که همسر افیشین به ماموران اعتراض می کند که چرا موبایل او را می برند و در آن موبایل برنامه شاد نصب است که فرزندش از آن استفاده می کند؟ اما ماموران چنگیز خان مغول نه تنها به اعتراض همسر افشین توجه نمی کنند ؛ بلکه او را تحقیر می کنند.
این اولین بار نیست که ماموران در حین بازرسی از منزل متهمان به اموالی دستدرازی می کنند که هیچ گونه ارتباطی با مورد اتهامی متهم ندارد و این اقدام ماموران خلاف قانون است.
اما به دلیل اینکه قانونی در کشور ما حاکم نیست ، یک مامور بدون حضور نماینده دادستان به منزل متهم یورش می برند و هرآن چیزی که خود دوست داشته باشد انجام می دهد.
با دستگیری افشین الهی باید فرزند او نیز مدرسه را تعطیل کند؛ به خاطر اینکه برنامه های مدرسه امروز از طریق برنامه شاد تدریس می شود. اما ماموران لباس شخصی موبایلی که در آن برنامه شاد نصب بود بعنوان متهم بازداشت کرده اند.!!
*دومین روز تجمع اعتراضی جمعی از پیمانکاران طرف قرار داد شرکت توزیع برق خوزستان نسبت به پرداخت نشدن مطالبات مقابل ساختمان شرکت
روز دوشنبه 6 بهمن برای دومین روز،جمعی از پیمانکاران طرف قرار داد شرکت توزیع برق خوزستان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات خود مقابل ساختمان شرکت توزیع برق خوزستان تجمع کردند.
یکی از پیمانکاران به خبرنگار رسانه ای گفت: حدود 50 پیمانکار با این شرکت همکاری دارند و برخی از آن ها از سال 95 نیز مطالباتی از این شرکت در خصوص پروژه های اجرا شده، طلب دارند.
وی افزود: برخی از پیمانکاران نداشتن نقدینگی از یک سو و ازسوی دیگر بدهی هایی که دارند، دست از کار کشیده اند.
*مرگ ومصدومیت 2 کارگر کارخانه سیمان داراب در حادثه رهایی سبد فلزی جرثقیل
روز دوشنبه 6 بهمن، یک کارگر 35 ساله کارخانه سیمان داراب دراستان فارس براثر رهایی سبد فلزی جرثقیل جانش را ازدست داد ویک کارگر 26 ساله مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.
اخباروگزارشات کارگری 5 بهمن ماه 1399
فراخوان تجمع سراسری کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی
زمان تجمع:سه شنبه 7بهمن 99 – ساعت 10.30
اماکن تجمع:
تهران وشهرهای همجوار:خیابان آزادی مقابل ساختمان وزارت کار
مراکز استان ها و شهرستان ها بنابرتصمیم نهادها وفعالین منطقه
– سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
حنای خانه کارگر و عوامل آن برای کارگران و بازنشستگان دیگر رنگی ندارد
– شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی
– تجمع اعتراضی دوباره پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری
– اعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه
– تجمع اعتراضی کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی
– جان باختن کارگرجوان یک کارخانه شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر بدنبال سقوط از بالابر
– جان باختن یک کارگر درشهر صالحیه براثر برق گرفتگی
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
حنای خانه کارگر و عوامل آن برای کارگران و بازنشستگان دیگر رنگی ندارد
با افزایش گرانی ها و گسترده شدن فقر ، بیشترین آسیب ها ی اجتماعی و اقتصادی نصیب کارگران و مستمری بگیران در جامعه شده است.
بطوری که سفره این حداقل بگیران روزانه کوچک و کوچکتر شده است.
از آنجایی که در دوسال گذشته گرانی ها بصورت روز افزون افزایش یافته و تا هفتاد درصد قدرت خرید بازنشستگان و کارگران را ازبین برده است .
صدای اعتراضات حداقل بگیران بخصوص بازنشستگان بلندتر شده است .
بطوری که حتی شکایت های صوری و هماهنگ شده عوامل خانه کارگر و نمایندگان غیر واقعی هم نتوانست مانند سالهای گذشته اعتراضات کارگران و بازنشستگان را به حاشیه ببرد.
در دوسال گذشته شاهد اعتراضات مستمر و متحدانه بازنشستگان بخصوص بازنشستگان تامین اجتماعی در مقابل مجلس و وزارت کار و سازمان های مختلف ذی نفع بوده ایم که این اعتراضات در
راستای همبستگی بین مستمری بگیران بسیار تاثیر گذار بوده است بطوری که بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران و شهرستانها توانسته اند بطور مستقلانه و همزمان صدای اعتراضاتشان را به اکثر شهرهای کشور بکشانند و این موفقیت در اعتراضات سازماندهی شده، بازنشستگان را بر این داشته تا در فکر ایجاد تشکیلات مستقل خودشان باشند تا منسجم تر و متحدانه تر اعتراضاتشان را تا رسیدن به مطالبات و خواسته های بحق دنبال کنند.
متاسفانه به واسطه نبود تشکل های مستقل کارگری و سندیکاها ، عوامل خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار خودشان را با حمایت های امنیتی و دولتی به کارگران و بازنشستگان نزدیک به سی سال تحمیل کرده اند و از تمامی منابع کارگران و مستمری بگیران علیه آنها استفاده میکنند و فقط به تعدادی خاص که در انتخابات فرمایشی شان شرکت میکنند و در جهت سرکوب تشکل هایی مانند سندیکای کارگران شرکت واحد نقش داشته اند حداقلی امکانات ارائه میدهند .
بطور مثال وقتی که سندیکای کارگران شرکت واحد درحال شکل گیری مجدد بود همین عوامل خانه کارگر وشوراهای اسلامی کار دهگانه اتوبوسرانی شرکت واحد، با تمام امکانات با حمایت پلیس و عوامل امنیتی با چوب و چماق در روز روشن ۱۹ اردیبهشت ۸۴ به محل سندیکای کارگران شرکت واحد حمله ور شدند و اعضای حاضر در محل سندیکا را مورد ضرب و شتم قرار دادند و هرچه را که درسندیکا بود غارت کردند تا بتوانند به اصطلاح خودشان سندیکا را درنطفه خفه کنند .
تا بلکه راحت تر بتوانند به غارت منابع کارگران ادامه دهند.
علیرضا محجو ب هم در مصاحبه ای گفته بود اگر میتوانست، حضورا دراین حمله به دفتر سندیکای واحد شرکت میکرد اینکه نتوانسته بود با حضورش به چماقدارها درتخریب وضرب وشتم کارگران سندیکایی کمک کند خیلی ناراحت بود .
سندیکای کارگران شرکت واحد اعلام میدارد .
بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تنها از راه همبستگی و سازماندهی و ایجاد تشکیلاتی مستقل برای خودشان می توانند، هم از شرایط اسفبار معیشتی نجات پیدا کنند و هم توطئه های نخ نمای عوامل کارفرمایی خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار را که تنها منافع جناحی و دولتی را تامین میکنند خنثی کنند .
آنچه که بیاد داریم در سالهای گدشته هیچ اعتراضاتی را از عوامل خانه کارگر و نمایندگان دولتی در خیابان ها ندیده ایم حال که هفتم بهمن بازنشستگان متحدانه میخواهند مقابل وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی اعتراضات مستقل خودشان را بدور از دعواهای جناحی و سیاسی داشته باشند . عوامل خانه کارگر و دارو دسته محجوب یکروز قبل از هفتم بهمن فراخوان اعترض سر میدهند.
در صورتی که در دوسال گذشته از هیچکدام از اعترضات کارگران وبازنشستگان حمایتی نکرده اند.
حال تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
*شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی
روز یکشنبه 5 بهمن، کارگران سهام عدالت کشوردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی واقع در خیابان ایران زمین شهرک غرب تهران زدند.
تجمع کنندگان از کارگران که از استانها و شهرستانهای مختلف برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شدهاند، به خبرنگار رسانه ای گفتند: پس از 14سال و فعالیت در 353 دفاتر شرکتهای تعاونی سهام عدالت در اقصی نقاط کشور، هنوز وضعیت شغلی و پرداخت مطالباتمان مشخص نشده است. در عین حال مطالبات مزدی، بیمه و سنواتی ما از سال 97 تا پایان 98 به تاخیر افتاده است.
یکی از افراد حاضر در تجمع گفت: اصلیترین خواسته کارکنان سهام عدالت در اجتماع امروز این است که سازمان خصوصیسازی به تکلیفی که شورای عالی پول برای پرداخت مطالبات دوساله (97تاپایان98) دفاتر شهرستانی سهام عدالت ابلاغ کرده، عمل کند.
یکی دیگر از معترضان افزود: ما کارکنان دفاتر سهام عدالت خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و تامین امنیت شغلی خود هستیم. بعد از سالها چالش و پیگیری همچنان سازمان خصوصیسازی به وضعیت مشکلات و مطالبات ما کم توجه است بنابراین خواسته اصلی ما پاسخگو بودن سازمان خصوصیسازی در قبال وضعیت شغلی کارکنان زیرمجموعه خود و پرداخت مطالباتشان است.
گفتنی است حدود هزار و پانصد نفر از کارکنان تعاونیهای سهام عدالت کشور که همگی از جانبازان یا خانوادههای شهدای جنگ هستند، با 12 سال سابقه کار از سال 93 همزمان با الکترونیکی شدن ثبت نام مشمولان سهام عدالت به حال خود رها شده و وضعیت شغلی مشخصی ندارند.
*تجمع اعتراضی دوباره پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری
روزیکشنبه 5 بهمن برای دومین بار درفصل زمستان، پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در محل کارشان اجتماع کردند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،حاضران در این تجمع که در محوطه بیمارستان برگزار شده، با بیان اینکه حق کرونا به ما پرداخت نشده است؛ خواستار اجرای قوانین پرستاری شدند. این پرستاران میگویند: کارانه ما مدتهاست ثابت مانده و افزایش دستمزد پرستاران شامل حال ما نشده است.
این پرستاران در عین حال، خواستار اجرای قوانین برزمین مانده مانند قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری هستند و میگویند: این قانون علیرغم گذشت چهارده سال از تصویب، هنوز اجرایی نشده است. در عین حال، حقوقی که پرستاران بیمارستانهای دیگر دارند مانند حق کرونا، علیرغم مطالبهگری بسیار، به ما پرداخت نمیشود.
پرستاران میلاد تهران در دیماه نیز تجمع اعتراضی ترتیب دادند+ و نسبت به عدم دریافت حق کرونا و عدم افزایش دستمزد اعتراض کردند؛ این در حالیست که مدیرعامل بیمارستان، خودکفا و شرکتی بودن بیمارستان و کمبود درآمد را دلیل عدم پرداخت حق کرونای پرستاران میداند.
+تجمع اعتراضی پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح نازل دستمزد،عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع مطالبات
روز سه شنبه 23 دی، جمعی ازپرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح نازل دستمزد،عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع مطالبات دست به تجمع مقابل این واحد درمانی زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند: از زمان آغاز کرونا، برخلاف پرستاران سایر بیمارستانها حق کرونا نگرفتهایم؛ دستمزد ما نیز در ماههای اخیر افزایش نیافته است؛ این در حالیست که بعد از پذیرش بیماران کرونایی، کار ما سخت و پرخطر شده است.
تجمع کنندگان خواستار افزایش 50 درصدی دستمزد، پرداخت حق کرونا و پاداش معوق، برقراری امنیت شغلی و عقد قرارداد رسمی و رسیدگی به مطالبات خود شدند.
پرستاران میلاد میگویند: پیش از این نیز اعتراضاتی صورت دادهایم اما تا امروز به نتیجه نرسیدهایم و مسئولان به مطالبات ما توجه نکردهاند.
*اعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه
روزیکشنبه 5 بهمن، کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک(شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک) برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه دست از کارکشیدند.
*تجمع اعتراضی کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی
روز یکشنبه 5 بهمن، کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی تجمع کردند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد بینائو پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود «وضعیت معیشتی همکاران اسفناک است»و«آقای دکتر طهرانچی، لطفا صدای ما را بشنوید، دو ماه است حقوق نگرفته ایم».
*جان باختن کارگرجوان یک کارخانه شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر بدنبال سقوط از بالابر
یک کارگرجوان یکی از کارخانجات شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر در استان آذربایجان شرقی بدنبال سقوط از بالابروشدت جراحات پس از انتقال به بیمارستان جانش را ازدست داد.
*جان باختن یک کارگر درشهر صالحیه براثر برق گرفتگی
یک کارگرحین کار درشهرصالحیه،استان تهران براثر برق گرفتگی جان باخت.
بنابه گزارش رسانه ای شده،روزشنبه 4 بهمن،یک کارگر ساختمانی حین کار جابجایی میلگرد درشهرصالحیه و برخورد با تیر برق دچار برق گرفتگی وبر روی درخت نزدیک به این ساختمان پرتاب شد.
باحضور نیروهای امدادی آتش نشانی شهرداری صالحیه وی با شرایط ایمن از بالای درخت به زمین منتقل و با انجام کمکهای اولیه به بیمارستان منتقل گردید.
عصر روزیکشنبه 5 بهمن، کارگر حادثه دیده بعلت شدت جراحات وارده به کام مرگ کشیده شد. akhbarkargari2468@gmail.com
اخباروگزارشات کارگری 4 بهمن ماه 1399
جاویدان باد خاطره بخون خفتگان 4 بهمن ماه 1382 شهربابک
روز چهارم بهمن ماه 1382 ،نیروهای امنیتی- نظامی دولت هشتم(دولت اصلاحات) بر روی تجمع اعتراضی کارگران اخراجی مس خاتون آباد وخانواده هایشان آتش گشودند وجمعی ازمعترضین بخون درغلطیدند و4 کارگر (جاویدی،ریاحی،مومنی ومهدوی) ویک نوجوان(پورامینی)جان باختند.
یادشان جاویدان باد
فراخوان تجمع سراسری کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی
زمان تجمع:سه شنبه 7بهمن 99 – ساعت 10.30
اماکن تجمع:
تهران وشهرهای همجوار:خیابان آزادی مقابل ساختمان وزارت کار
مراکز استان ها و شهرستان ها بنابرتصمیم نهادها وفعالین منطقه
– تجمع اعتراضی کارگران اعتصابی آنومالی شمالی بافق نسبت به ممنوع الورود شدن به معدن مقابل فرمانداری بافق
– تجمع اعتراضی کارگران قراردادی بخش تعمیرات پالایشگاه نفت آبادان نسبت به عدم تبدیل وضعیت
– اعتراض کارگران حمل ونقل بار ومسافر یاسوج نسبت به عدم پرداخت 11 ماه حقوق با تجمع وقفل زدن به درب ساختمان این سازمان
– دست وپنجه نرم کردن کارگران کارخانه هپکو اراک وخانواده هایشان با مشکلات ناشی از عدم تمدید دفترچههای درمانی توسط سازمان تامین اجتماعی سهامدار عمده شرکت
– بیانیه اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران در مورد دستگیری مهران رئوف
در خواست از تشکل های کارگری، سازمانهای مترقی و مدافع حقوق انسان: برای آزادی مهران رئوف اقدام کنید.
– تجمع اعتراضی اهالی روستای احمدآباد الموت نسبت به قطعی 10 روزه آب آشامیدنی مقابل استانداری قزوین
– ادامه اعتراضات کامیون داران سراوان نسبت به ابطال کارت های سوخت با تجمع دوباره مقابل فرمانداری
*تجمع اعتراضی کارگران اعتصابی آنومالی شمالی بافق نسبت به ممنوع الورود شدن به معدن مقابل فرمانداری بافق
روزشنبه 4 بهمن، کارگران معدن آنومالی شمالی بافق(شرکت شهداب)که از روزیکشنبه 28 دی برای اعتراض به سطح پایین حقوق وقرارداد کاریشان در اعتصاب بسر می برند+ بدلیل ممنوع الورودشدن به محل کارشان دست به تجمع مقابل فرمانداری شهرستان بافق زدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،رانندگان شرکت شهداب مشغول به فعالیت در آنومالی شمالی که چند روزی است دست به اعتصاب زده اند، صبح امروز پس از آنکه اجازه ورود آنها به معدن داده نشد درب فرمانداری شهرستان بافق تجمع کردند.
یکی از رانندگان گفت: راننده فوق سنگین با پایه حقوق 1 میلیون و 900هزار تومان در این معدن مشغول بکار است.
وی افزود: دریافتی ما ماهیانه 3 میلیون و 500 تا 4 میلیون تومان و نهایتا 5 میلیون تومان است.
این کارگر با بیان اینکه قرارداد کارگر ساده برای رانندگان با مشقت کاری تنظیم می شود و به اجبار باید امضا شود تصریح کرد: 9 ماه است فقط با وعده و وعید کار خود را ادامه داده ایم.
او خاطر نشان کرد: رانندگان در سه شیفت کاری با فقط 20 دقیقه استراحت کار می کنند.
این کارگر جوان اضافه کرد: با دامپتراک 100 تنی و بیل هزار و 50 تنی باید کار کنیم و با کارانه بسیار ناچیز.
وی با اشاره به اینکه در قراداد ما کلمه” آموزشی” قید شده است مگر امکان دارد راننده با ده سال سابقه هنوز آموزشی باشد در حالی که کلاس های آموزشی به مدت15 روز بدون ریالی دریافت حقوق سپری شده است.
یکی دیگر ازکارگران معترض این معدن گفت: مدیر عامل این شرکت بر سر ما منت می گذارد که اگر نان شما بریده نمیشد حتما از اینجا می رفتم خواهش می کنم به او بگوئید اگر برایش صرف نمی کند برود!!
وی افزود: در حال حاضر هیچ قراردادی را امضا نمی کنیم تا اینکه مسوولین شهر آنچه براساس قانون است را اجرایی کنند.
او ادامه داد: منت اجرای طرح طبقه بندی زودتر از موعد هم بر سرمان است که تا به امروز اقدامی نشده است.
بنابه گزارش همین منبع،آنومالی شمالی زیر نظر مجتمع معادن فلات مرکزی و شرکت نوظهور در حال بهره برداری است.
+ دومین روزاعتصاب کارگران معدن آنومالی شمالی بافق دراعتراض به سطح پایین حقوق
روز دوشنبه 29 دی برای دومین روز متوالی، کارگران معدن آنومالی شمالی بافق(شرکت شهداب) واقع در بیست کیلومتری شهرستان بافق برای اعتراض به سطح پایین حقوق از رفن برسرکارشان دراین واحد استخراج سنگ آهن در استان یزد خودداری کردند.
*تجمع اعتراضی کارگران قراردادی بخش تعمیرات پالایشگاه نفت آبادان نسبت به عدم تبدیل وضعیت
روزشنبه 4 بهمن، کارگران قراردادی بخش تعمیرات (اوورهال) شرکت پالایش نفت آبادان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت دست به تجمع مقابل ورودی پالایشگاه زدند .
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند: این روزها شاهد تبعیض در اعمال این قانون هستیم.
آنها افزودند:افزون بر 300 نفر هستند با اشاره به سوابق کاری بیش از سه سال خود برخی از ما حتی 15 سال سابقه کار داریم.
*اعتراض کارگران حمل ونقل بار ومسافر یاسوج نسبت به عدم پرداخت 11 ماه حقوق با تجمع وقفل زدن به درب ساختمان این سازمان
صبح روز شنبه 4 بهمن، کارگران حمل ونقل بار ومسافر یاسوج با تجمع وقفل زدن به درب ساختمان این سازمان اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 11 ماه حقوق بنمایش گذاشتند وتلاش های معاون مالی شهرداری یاسوج برای باز کردن درب بی نتیجه ماند.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یاسوج در این زمینه به خبرنگار رسانه ای گفت: حقوق فرودین ماه کارکنان این سازمان پرداخت شد اما مابقی هنوز مانده و بعلت بدهی گذشته و مشکلات شهرداری همچنان معوق هستند و پرداخت نشد.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یاسوج خاطرنشان کرد: حدود 8 نیروی رسمی داریم که شهرداری حقوق این تعداد را به روز پرداخت می کند اما 28 نفر نیروی شرکتی داریم که تاکنون حقوق دریافت نکرده اند.
*دست وپنجه نرم کردن کارگران کارخانه هپکو اراک وخانواده هایشان با مشکلات ناشی از عدم تمدید دفترچههای درمانی توسط سازمان تامین اجتماعی سهامدار عمده شرکت
کارگران کارخانه هپکو اراک وخانواده هایشان با مشکل تمدید نشدن دفترچههای درمانییشان توسط سازمان تامین اجتماعی سهامدار عمده شرکت تولید تجهیزات سنگین (هپکو ) در حال دست وپنجه نرم کردن هستند.
*بیانیه اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران در مورد دستگیری مهران رئوف
در خواست از تشکل های کارگری، سازمانهای مترقی و مدافع حقوق انسان: برای آزادی مهران رئوف اقدام کنید.
(متن حاضر ترجمه اطلاعیه ای است که برای تشکل ها و سازمان های فوق ارسال شده. برای یاری رساندن به کارزار آزادی مهران رئوف، پتیشن حمایت از مهران رئوف را امضا کنید و متن انگلیسی این اطلاعیه را برای افراد و نهادهایی که می شناسید بفرستید) )مهران رئوف را آزاد کنید
مهران رئوف از 16 اکتبر 2020 تا کنون در سلول انفرادی در بازداشت بسر می برد.
به دنبال موج دستگیری فعالین کارگری و اجتماعی که در هفته های اول اکتبر 2020 به راه افتاد، مهران رئوف، فعال کارگری چپ گرا در عصر روز 16 اکتبر 2020 با هجوم نیروهای امنیتی به منزل ایشان دستگیر شد. در جریان این هجوم، منزل مهران مورد بازرسی قرار گرفت و کامپیوتر، تلفن همراه و دیگر مدارک او توسط نیروهای امنیتی ضبط گردید.
در همان هفته دستگیری مهران، دهها نفر دیگر از فعالین اجتماعی و کارگری و چپ نیز بازداشت شدند. تعدادی از این دستگیر شدگان بعدا به قید وثیقه آزاد شدند.
ما به ویژه نگران وضعیت مهران رئوف هستیم؛ زیرا که برخورد مقامات با او بسیار شدید بوده و اعضای نزدیک خانواده او در ایران بسر نمی برند تا بتوانند پیگیر وضعیت او باشند. مهران در ایران زبان انگلیسی را به خانواده های کارگری آموزش می داد و همچنین از مدافعان حقوق کارگران و تشکل یابی آنان بود. مهران که در ایران به دنیا آمده و همانجا بزرگ شده، مدت ها در انگلستان ساکن بود و دوتابعیتی است . دو تابعیتی بودن مهران ممکن است خطرات بیشتری برای او به دنبال داشته باشد. افزون بر این، مهران به وکیل دسترسی ندارد و بستگان دور او در ایران نتوانسته اند که با او ملاقات کنند.
مهران از زمان دستگیری تا کنون در بند 2 الف زندان اوین که توسط سپاه پاسداران اداره می شود، در سلول انفرادی بسر برده است. بند 2 الف برای بسیاری از فعالین، مکانی ناشناخته نیست و عده ای از زندانیان سیاسی این بند، خاطرات خود از بازجویی ها و شکنجه ها در این بند بدنام را نوشته اند. این خاطرات نشان می دهد که آنان تا چه حد در این بند احساس ناامنی می کرده اند و گاهی فکرخودکشی در ذهن شان خطور می کرده . همه این واقعیت ها باعث نگرانی عمیق ما نسبت به وضعیت مهران شده است.
ما همچنین اطلاع یافته ایم که مقامات سرکوب گر زندان اوین اخیرا مهران را زیر فشار بیشتر قرار داده اند و او در معرض خطر اذیت و آزار و شکنجه بیشتر قرار دارد. با توجه به سوابق سرکوب گرانه و شرم آور مقامات امنیتی و مقامات زندان در ایران، ما نگرانیم که آنان مهران را به اعتراف اجباری بر علیه خود و دیگران مجبور کنند.
رژیم جمهوری اسلامی ایران مسئول حفظ سلامت و امنیت جانی مهران رئوف است. مهران، این فعال کارگری و اجتماعی 64 ساله، یک زندانی عقیدتی است و هیچ جرمی مرتکب نشده است که قربانی این بازداشت خودسرانه باشد و به مدت سه ماه در سلول انفرادی محبوس گردد .
ما از همه تشکل های کارگری و سازمان های مترقی و مدافع حقوق انسان می خواهیم که آزادی فوری مهران رئوف را درخواست کنند. بدون همبستگی بین المللی، ممکن است که مهران رئوف مدتها بطور نا عادلانه در پشت میله های زندان باقی بماند.
برای امضای پتیشن به این صفحه در اینترنت مراجعه کنید chng.it/w79mhbn6 و برای اطلاعات بیشتر با ستار رحمانی از اعضای اتحاد بین المللی تماس بگیرید: +447757593255
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
۲۲ ژانویه ۲۰۲۱
*تجمع اعتراضی اهالی روستای احمدآباد الموت نسبت به قطعی 10 روزه آب آشامیدنی مقابل استانداری قزوین
روز شنبه 4 بهمن، اهالی روستای احمدآباد الموت برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به قطعی 10 روزه آب آشامیدنی دست به تجمع مقابل استانداری قزوین زدند.
یکی از حاضران درتجمع با اشاره به قطعی آب این روستا به خبرنگار رسانه ای گفت: به دلیل اختلاف موجود میان روستای احمدآباد الموت غربی و روستای نوده گیلان برای سومین بار است که شاهد قطعی آب هستیم.
وی افزود: هرچند وقت لولهکشی آب این روستا که کار انتقال آب از چشمه به روستا را انجام میدهد توسط برخی افراد ناشناس قطع میشود.
وی اضافه کرد: این روستا مرز میان قزوین و گیلان است و در حال حاضر ده روز است که برای 400 خانوار ساکن، روزانه یک تانکر ارسال میشود.
وی ادامه داد : یک تانکر آب برای یک روستا با 400 خانوار بهشدت کم است و مشکلی را از مردم روستا حل نمیکند.
وی اضافه کرد: مطالبه ابتدایی ما برخورد با عوامل این کار است و اگر این برخورد صورت نگیرد و فقط به ترمیم لولهکشی بسنده شود بدون شک بازهم شاهد خرابکاری اینچنینی خواهیم بود.
وی تأکید کرد: امروز مدیران به ما قول دادهاند ظرف مدت یک هفته این مشکل برطرف شود و امیدواریم به این قول نیز وفادار باشند.
گفتنی است روستای احمدآباد یا لات سابق در منتهیالیه شمالی الموت غربی وهم مرز با استان گیلان و روستای نوده از توابع عمارلوی گیلان و روستاهای دستجرد سفلی اکوجان کشه رود است.
*ادامه اعتراضات کامیون داران سراوان نسبت به ابطال کارت های سوخت با تجمع دوباره مقابل فرمانداری
روز شنبه 4 بهمن، کامیون داران سراوان درادامه اعتراضشان نسبت به ابطال کارت های سوخت دست به تجمع دوباره مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان زدند و خواستار رفع کدینگ و علت ابطال کارت های سوخت خود شدند.
یک منبع مطلع به خبرنگار یک رسانه محلی گفت: برای چندمین بار متوالی است که کارت های سوخت کامیون داران را باطل و کدینگ می کنند که هر بار کامیون داران با پرداخت جریمه و مبالغ هنگفت آنها را فعال می کنند.
وی در ادامه گفت: با وارد کردن کارت سوخت به دستگاه سوخت گیری، در صفحه «مرجع قضایی» درج می شود؛ با مراجعه به شرکت نفت، شهرداری و … هیچ مسئولی حاضر به پاسخگویی نیست.
وی افزود: فرمانداری نیز با عدم پیگیری مشکل کامیون داران اعلام کرده، ربطی به ما ندارد و کاری از دست ما ساخته نیست و به کمیته سوخت استان، تعزیرات و یا به سازمان صنعت و معدن مراجعه کنید.
کامیون داران سراوان ضمن انتقاد از فشارهای فراقانونی دستگاه های دولتی بر شهروندان، آن را تبعیض آشکار و یک قانون مستقل برای مردم استان سیستان و بلوچستان عنوان کردند.
به گفته این کامیون داران، در هیچ شهری از ایران این قانون من درآوردی وجود ندارد که برای دریافت سهمیه سوخت کامیونت ها باید جریمه پرداخت کرد.
درهمین رابطه:
+ادامه اعتراضات کامیون داران سیستان وبلوچستان نسبت به قطعی سوخت با تجمع مقابل فرمانداری سراوان
روز شنبه 27 دی، کامیون داران سراوان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به قطعی سوخت خودروهای سنگین دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان زدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،یک منبع مطلع در این مورد گفت: بسیاری از کارت های سوخت ناوگان حمل و نقل درون شهری و بیرون شهری مسدود و باطل شدند.
این منبع افزود: مسئولین در حالی کارت های سوخت کامیون داران را باطل کرده که روزانه صدها لیتر سوخت توسط عوامل وابسته به دستگاه های دولتی به آن سوی مرز صادر می شود.
+تجمع اعتراضی کامیون داران قصرقند نسبت به قطع شدن سهمیه سوخت مقابل فرمانداری
روز شنبه 20 دی ماه، کامیون داران قصرقند برای اعتراض به قطع شدن سهمیه سوخت مقابل فرمانداری این شهرستان در استان سیستان و بلوچستان تجمع کردند.
یک منبع مطلع در این مورد به خبرنگار یک رسانه محلی گفت: ”شهرکی رئیس شرکت نفت شهرستان بدون هیچ دلیلی کارت های سوخت کامیون ها را باطل کرده است.“
وی افزود: ”کامیون داران با مراجعه به شرکت نفت از علت این قطعی ها سوال کرده که رئیس شرکت نفت فرسودگی کامیون ها را دلیل ابطال کارت های سوخت آنها اعلام کرده است.“
وی ادامه داد: ”سال گذشته نیز شرکت نفت منطقه اقدام به کدینگ و ابطال کارت های سوخت کرده بود و پس از دریافت مبالغ بیش از 10 میلیون تومانی، کارت های سوخت کامیون داران را مجددا راه اندازی کرده بود.“ akhbarkargari2468@gmail.com